myrtheincuracao.reismee.nl

Even een klein berichtje uit Curacao..

Hoi iedereen,

Wat leuk om jullie berichtjes en mailtjes te lezen en fijn dat in Nederland ook alles goed gaat! Met mij gaat ook nog steeds alles goed

Wink
. Heb dit weekend weer leuke dingen beleefd! Zaterdag hadden we een studentenfeest van Wereldstage op het strand van Port Marie. Het feest begon 2 uur in de middag en eindigde savonds.Het was echt super gezellig! We hebben eerst lekker op het strand gelegen en gezwommen en daarna begon het feest pas echt
Wink
. Er was een dj die relaxte muziek draaide en er was een bbq. Het was gewoon echt super vet om met zoveel studenten te feesten op het strand!

Zondag heb ik lekker uitgeslapen en ben ik naar het strand geweest bijCabana en daarna natuurlijk naar Wet and Wild

Wink

Gisteren was een iets minder leuke dag want mijn huisgenootje Rick ging weer terug naar Nederland.. Hij heeft hier in totaal ruim 5 maanden gezeten en gaat thuis zijn afstudeerstage afmaken. Ik heb hem dus gisteren met nog een meisje naar het vliegveld gebracht en hem uitgezwaaid.. Vind het wel jammer want we hebben hierveel leuke dingen gedaan maarja er is een tijd van komen en van gaan

Wink

Vanavond gaan we met het hele huisuiteten want Sandra(een huisgenootje) isjarig! DaarnaLadies Night op Mambo! Envrijdagben ik trouwensjarig
Laughing
!!! Dan wordt ik gewoon alweer 20 hihi!!!

Verder gaat het met mijn stage allemaal wel goed. Ik ben nu bezig met de Kinderkrant en ik ga morgen beginnen met mijn communicatieplan.

Maar nu ga ik stoppen want anders wordtmijn berichtje weer te groot

Liefsx Myrthe

P.S.Oja!!! In mei ga ik waarschijnlijk met nog 3 meiden uit mijn huis een lang weekendnaar Miami
Laughing
!!! Hoe vet is dat
Cool
!

Resi

Hoi Myrthe,

Leuk dat je mij je berichten hebt gestuurd. De eerste die aankwam in mijn box ongewenst had ik per ongeluk gewist. Ik had net koosje aan de telefoon en vroeg of zij die ook had gehad, zodat ze mij die weer kon doorsturen. Niet meer nodig dus. Je was er al weer.
Ik wil je nu alvast voor vrijdag een hele fijne verjaardag wensen. Alweer een mijlpaal. Tiener af.

Groetjes uit Pesse van Resi en Jans

Koosje

Hallo Myrthe

Ben al bijna jaloers op je. Go wat een avontuur. Geniet er maar lekker van, en niet teveel feesten.

Veel plezier xxx gr. Koosje

joke

hallo meisje jammer voor je dat rick weg is maar je hebt gelukkig nog vrienden genoeg over als ik de foto,s zo bekijk leuk ik wens je al vast een hele fijne verjaardag maak er een gezellige dag van dikke kus joke

INGE

hai Myrthe

GEFELICITEERD !!!!!!!20 jaar!!!!!!!!!!! maak er een fijne en zonnige verjaardag van
liefs van ons eddy ,inge,niels en justin

Heiny

Wel wat aan de late kant maar ook namens Martie nog van harte gefeliciteerd met je verjaarsdag. Gaat nog steeds goed met je he.
Nog een weekje en dan zijn Ronald en Tineke bij je. We zeggen hier al die worden ook verslaafd aan het weer en de sfeer daar. Geniet nog maar.

Veel liefs Heiny en Martie