myrtheincuracao.reismee.nl

Bezoek!

Hoi allemaal!

Zoals velen van jullie weten zijn mijn ouders afgelopen week langs geweest. Dat was erg gezellig en natuurlijk hebben we veel leuke dingen gedaan!

Zaterdag 13 maart om 9 uur in de avond kwamen mijn ouders aan bij het hotel. Natuurlijk stond ik ze daar op te wachten. Omdat ik de afgelopen tijd een paar tinten donkerder ben geworden (en mijn haar een paar tinten lichter

Wink
) moest mama wel even goed kijken voordat ze zag dat ik het was
Tongue out
! Die avond hebben we verder lekker bijgepraat in het restaurant bij het hotel.

De volgende dag heb ik in de ochtend mijn kamer en huis laten zien en hebben ze een paar van mijn huisgenootjes ontmoet. Daarna zijn we naar Mambo Beach gegaan en hebben we lekker smoothies gedronken en wat op het strand gelegen. Papa en mama natuurlijk in de schaduw

Wink
! Ik trouwens ook, nu ik hier een tijdje ben lig ik op het strand vaak toch echt liever in de schaduw dan in de zon! Die avond heb ik alleen met papa gegeten bij het Steakhouse want mama was helemaal niet lekker geworden en had, zoals meer mensen die hier net aankomen, erg last van haar maag! Gelukkig was haar maagpijn na 2 dagen helemaal over! Papa en ik zijn na het eten nog even het casino in geweest om wat te gokken
Wink
. Jammer genoeg wou de hoofdprijs niet vallen en hebben we een klein beetje verlies gedraaid
!

Maandag was ik lekker vrij en ben ik met mijn ouders eerst Punda (Willemstad) in geweest. Daar heb ik alles een beetje laten zien en hebben we gewinkeld

Laughing
. Ook hebben we lekker op het terrasje gezeten bij de Pontjesbrug. Na onze tocht door Punda zijn we naar Port Marie gegaan. Mijn favoriete strandje
Wink
. In de avond gegeten bij De Boogjes. Bij De Boogjes zit je heel leuk aan zee!

Dinsdag ben ik eerst na stage geweest en in de middag ben ik met mijn ouders naar Zanzibar gegaan. Dat is een soort van strand waar je lekker kunt relaxen. In de avond hebben we in Punda gegeten bij een restaurant met een heel mooi uitzicht!

Woensdag eerst weer naar stage en in de middag zijn we gaan snorkelen bij Cas Abou. Cas Abou vinden veel mensen het mooiste strand en mijn ouders snapten wel waarom
Laughing
. Na wat mooie visjes te hebben gezien (het koraal was niet geweldig maar wij waren Egypte gewend dus dan valt het al snel wat tegen geloof ik
Wink
) zijn we naar Cabana gegaan en hebben we daar gegeten. Bij Cabana kwam half 9 in de avond een zanger die best bekend is hier op het eiland. Hij kon erg mooi zingen en pianospelen dus dat was erg leuk!

Donderdag zouden we eerst naar Klein Curacao gaan (dat is een onbewoond eiland met hele witte stranden en een mooie blauwe zee waar je ook leuk kunt snorkelen en duiken) maar dat hebben we niet gedaan want van een aantal mensen hadden we gehoord dat er veel mensen zeeziek worden op de boot en aangezien je er best een tijdje op zit wou papa niet meer. Nu heb ik geld gekregen om zelf een keertje te gaan met iemand anders dus dat ga ik dan maar doen

Wink
. Donderdag zijn we in plaats van Klein Curacao het hele eiland zo'n beetje over gereden. We hebben wat mooie plekjes bezocht en in de middag zijn we naar Playa Kalki geweest. Echt een heel leuk strandje! Dit strandje ligt helemaal op het Westpunt en dus redelijk ver weg. Ik heb er nog nooit iemand over gehoord maar dit strandje hoort nu zeker bij mijn favorieten! Boven het strandje lag een mooi hotel waar voornamelijk Amerikanen zaten. In de avond weer uit eten en dit keer bij de Mexicaan
Laughing
. Ook hebben we nog inkopen gedaan bij de supermarkt zodat ik weer een hele voorraad met eten en drinken heb
Wink

Vrijdag hebben papa, mama en ik met dolfijnen gezwommen
Laughing
! Dat was echt heel erg leuk!!! Daarna zijn we naar de zeeleeuwen- en dolfijnenshow geweest. En daarna hebben we lekker op het strand bij Mambo gelegen. In de avond uit eten geweest bij het Steakhouse bij het hotel van papa en mama en daarna hadden we afgesproken met de oude directeur van mama (die zit hier sinds 3 weken op Curacao en gaat hier 4 jaar wonen) in het super leuke en gezellige café naast mijn kamer, Mundo Bizarro!

Mijn ouders werden zaterdag om 5 uur in de middag opgehaald dus overdag hebben we nog even een terrasje gepakt in Punda en zijn we naar een museum geweest. Jaja een beetje cultureel bezig zijn is ook niet verkeerd

Wink
! Het was trouwens wel een heel mooi museum dat is opgezet door een Nederlandse miljonair. Na het museum lekker geluncht en toen was het alweer tijd om papa en mama uit te zwaaien
Frown
! Na het uitzwaaien ben ik gelijk door gegaan naar Mundo Bizarro want daar gaf Roel, de oude directeur van mijn mama, een verjaardagsborrel. In de avond ben ik uit eten geweest met Arjen en daarna door na een leuke poolparty
Laughing
!!! Rond 3 uur in de nacht zij we weggegaan en dat was net op tijd want daarna had de buurman, die de muziek niet meer kon verdragen, 2 vlinderbommen over het hek gegooid
Surprised
! Gelukkig was er niemand geraakt!

Zondag uitgeslapen, op het strand gelegen en naar Wet and Wild geweest

Wink
! Gisteren en vandaag ben ik druk bezig geweest met mijn stage. Vanavond ga ik nog wel even naar de filmavond op Mambo.

Het was in ieder geval een erg gezellige week en ik vond het ook erg leuk om mijn ouders alles te laten zien! Ik was natuurlijk ook erg handig als gids voor in de auto, ook al zijn we door mij 3x toch een beetje verkeerd gereden hihi!

Maar ik ga nu echt stoppen met mijn globale overzicht van de afgelopen dagen

Wink
. Mijn verhaal is wel weer lang genoeg!

Dikke kus uit het nog steeds zonnige Curacaoen jullie horen nog van mij!

Liefs,
Myrthe

P.S. Ik heb een heleboel foto's dus ik zal er zo snel mogelijk een paar opzetten!

joke

hallo meisje fijn dat je pa en ma geweest zijn zo als ik lees hebben jullie wel genoten van al het mooie en van elkaar nou geniet er nog maar fijn van ik ben benieuwt naar de foto,s groetjes knuffel joke

joke

hoi meisje hoe is het met je al 2weekje niks meer van mij laten horen dus ik dacht laat ik maar weer even een berichtje sturen nou je pa en ma hebben het mooie weer mee genomen naar nederland gelukkig wij waren ook wel toe aan een beetje zon hoe gaat het met je stage hoop dat alles goed gaat maar zo als ik je ken zal het zeker goed gaan nou de groetjes knuffel joke